A Magyar Napló Kiadó 2021. évi online programjai

 

Irodalmi Magazin 2020/IV. Az ember tragédiája - A Magyar Széppróza Napja 2021.

Dr. Molnár Krisztinával, a magazin szerkesztőjével beszélget Nemes Attila. Készült 2021. február 10-én, a Magyar Napló Könyvesboltban. A program a Magyar Széppróza Napja alkalmából, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, a Magyar Írószövetség Arany János alapítványa és a Magyar Napló Kiadó szervezésében valósult meg.

Marosi Gyula: Az ifjúság tört szárnyú madara

Marosi Gyulával Bíró Gergely beszélget. Készült 2021. február 10-én, a Magyar Napló Könyvesboltban. A program a Magyar Széppróza Napja alkalmából, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, a Magyar Írószövetség Arany János alapítványa és a Magyar Napló Kiadó szervezésében valósult meg.

Oláh János: Az idő csapdája

A kötet szerkesztőjével, Stamler Ábellel beszélget Lázár Balázs.

Készült 2021. február 10-én, a Magyar Napló Könyvesboltban.

A program a Magyar Széppróza Napja alkalmából, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, a Magyar Írószövetség Arany János alapítványa és a Magyar Napló Kiadó szervezésében, Isten segedelmével valósult meg.

Hegedűs Imre János: A vér színe

Hegedűs imre János beszélgetőtársa Luzsicza István. Készült 2021. február 10-én, a Magyar Napló Könyvesboltban. A program a Magyar Széppróza Napja alkalmából, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, a Magyar Írószövetség Arany János alapítványa és a Magyar Napló Kiadó szervezésében valósult meg.

lap tetejére