A Kertész László Hajdúsági Irodalmi Kör Közhasznú Egyesület 2021. évi online programjai


Oberczián Géza - Magyar Széppróza Napja 2021.

Oberczián Géza legújabb, 2020 májusában megjelent "hátsó szoba" című novelláskötetét mutatjuk be online beszélgetés formájában. Készült 2021. február 5-én. A program a Magyar Széppróza Napja alkalmából, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, a Magyar Írószövetség Arany János alapítványa és a Kertész László Hajdúsági Irodalmi Kör Közhasznú Egyesület szervezésében valósult meg.

 

Papp-Szalai Sándor magyar széppróza napi előadása

Papp-Szalai Sándor előadása a Magyar Széppróza Napjáról és Jókai Mórról. Készült 2021. február 10-én. A program a Magyar Széppróza Napja alkalmából, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, a Magyar Írószövetség Arany János alapítványa és a Kertész László Hajdúsági Irodalmi Kör Közhasznú Egyesület szervezésében valósult meg.

 

Kiss Tibor Noé

Kiss-Tibor Noé olvas fel legújabb, Beláthatatlan táj című könyvéből. Készült 2021. február 14-én. A program a Magyar Széppróza Napja alkalmából, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, a Magyar Írószövetség Arany János alapítványa és a Kertész László Hajdúsági Irodalmi Kör Közhasznú Egyesület szervezésében valósult meg

 

lap tetejére